Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 1067 | 815 |
h-index | 19 | 17 |
i10-index | 26 | 23 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése28 cikk
2 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Dimitris CharalampopoulosUniversity of Reading, Department of Food and Nutritional SciencesE-mail megerősítve itt: reading.ac.uk
- Afroditi ChatzifragkouAssociate Professor in Sustainable Bioprocessing, University of ReadingE-mail megerősítve itt: reading.ac.uk
- Vladimir FarkasInstitute of Chemistry, Slovak Academy of Sciences, Bratislava, SlovakiaE-mail megerősítve itt: savba.sk
- Rowan A. C. MitchellRothamsted ResearchE-mail megerősítve itt: rothamsted.ac.uk
- jackie freemanrothamsted researchE-mail megerősítve itt: rothamsted.ac.uk
- Paul DupreeUniversity of CambridgeE-mail megerősítve itt: cam.ac.uk
- Nese SreenivasuluPrincipal Scientist & Head -Grain Quality & Nutrition, International Rice Research InstituteE-mail megerősítve itt: irri.org
- simon griffithsProject Leader, John Innes CentreE-mail megerősítve itt: jic.ac.uk
- Suzanne HarrisFrancis Crick InstituteE-mail megerősítve itt: crick.ac.uk
- Jeremy P E SpencerUniversity of ReadingE-mail megerősítve itt: reading.ac.uk
- HO AI LING -Faculty of Food Science and Nutrition, Universiti Malaysia SabahE-mail megerősítve itt: ums.edu.my
- Lars NilssonProfessor in Formulation Technology, Lund UniversityE-mail megerősítve itt: ple.lth.se