Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 6953 | 3283 |
h-index | 40 | 27 |
i10-index | 109 | 70 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése4 cikk
0 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Afonso Mota RamosProfessor Titular, Departamento de Tecnologia de Alimentos, Universidade Fedral de Viçosa-UFVE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Helena Maria Pinheiro Sant'AnaProfessora Titular no Departamento de Nutrição e Saúde da Universidade Federal de ViçosaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Frederico BarrosProfessor of Food Science and Technology- Universidade Federal de ViçosaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Pollyanna Ibrahim SilvaProfessora Associada do Departamento de Engenharia de Alimentos , Universidade Federal do Espírito Santo, Centro de Ciências Agrárias e Engenharias, Alegre-ESE-mail megerősítve itt: ufes.br
- Ellen Silva Lago VanzelaProfessora UniversitáriaE-mail megerősítve itt: unesp.br
- Eliane Maurício Furtado MartinsProfessora do Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Instituto Federal do Sudeste de Minas Gerais, campus Rio PombaE-mail megerősítve itt: ifsudestemg.edu.br
- Isidro Hermosín-GutiérrezProfesor Titular (Universidad de Castilla-La Mancha; Área de Tecnolgía de Alimentos)E-mail megerősítve itt: uclm.es
- Antonio Fernandes de CarvalhoProfessor, Universidade Federal de ViçosaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Aline Manke NachtigallProfessora da área de alimentos, IFSULDEMINAS - campus MachadoE-mail megerősítve itt: ifsuldeminas.edu.br
- Rafael Resende Assis SilvaPhD Student, Federal University of São CarlosE-mail megerősítve itt: estudante.ufscar.br
- Samiris Côcco TeixeiraPh. D.E-mail megerősítve itt: ufv.br
- Nathália NevesUFVJME-mail megerősítve itt: ict.ufvjm.edu.br
- Marcos Roberto Moacir Ribeiro Pinto Estudante de doutorado, Universidade Federal de Viçosa E-mail megerősítve itt: ufv.br
- Luciano J Q TeixeiraProfessor da Engenharia de Alimentos da UfesE-mail megerősítve itt: ufes.br
- Reinaldo Francisco TeófiloUniversidade Federal de ViçosaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Derly José Henriques da SilvaDerly Henriques da Silva e Antonieta Francisca da SilvaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Bruno Ricardo de Castro Leite JúniorFederal University of ViçosaE-mail megerősítve itt: ufv.br
- Roberto Da SilvaProfessor, Universidade Estadual PaulistaE-mail megerősítve itt: ibilce.unesp.br
- Flavia Milagres CamposNutriçãoE-mail megerősítve itt: unirio.br
- Stephen TalcottProfessor of Food ChemistryE-mail megerősítve itt: tamu.edu
Követés
Paulo Stringheta
Professor Titular Livre da Universidade Federal de Viçosa
E-mail megerősítve itt: ufv.br