Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 7606 | 2059 |
h-index | 46 | 25 |
i10-index | 90 | 51 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése23 cikk
2 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Vladimir ZverlovTechnical University Munich, Institute for Microbiology, Research Group for Microbial BiotechnologyE-mail megerősítve itt: tum.de
- Wolfgang LieblProfessor der Mikrobiologie, Technische Universität MünchenE-mail megerősítve itt: wzw.tum.de
- Andreas SchlüterScientist, CeBiTec, Universität BielefeldE-mail megerősítve itt: cebitec.uni-bielefeld.de
- Alfred PühlerCentrum für Biotechnologie, Universität BielefeldE-mail megerősítve itt: cebitec.uni-bielefeld.de
- Irena MausForschungszentrum Jülich GmbHE-mail megerősítve itt: fz-juelich.de
- Josef KellermannMax Planck Institute of BiochemistryE-mail megerősítve itt: biochem.mpg.de
- Daniel WibbergCeBiTecE-mail megerősítve itt: cebitec.uni-bielefeld.de
- Christian HertelHead of Biotechnology, German Institute of Food TechnologiesE-mail megerősítve itt: dil-ev.de
- Agnieszka Brandt-TalbotLecturer (Assistant Professor), Department of Chemistry, Imperial College LondonE-mail megerősítve itt: imperial.ac.uk
- Munish Puri FRSCAssociate Professor Bioprocessing, Flinders University, AustraliaE-mail megerősítve itt: flinders.edu.au
- Andreas BremgesEvonik IndustriesE-mail megerősítve itt: evonik.com
- Alexander SczyrbaForschungszentrum Jülich (IBG-5), Bielefeld University, Centrum for Biotechnology (CeBiTec)E-mail megerősítve itt: fz-juelich.de
- Sebastian JaenickeE-mail megerősítve itt: computational.bio.uni-giessen.de
- Benedikt LeisSanofi-Fraunhofer Natural Product Center, Fraunhofer IMEE-mail megerősítve itt: ime.fraunhofer.de
- Erich GlawischnigTU MünchenE-mail megerősítve itt: wzw.tum.de
- Daniel HornburgSeer Bio, StanfordE-mail megerősítve itt: seer.bio
- Fu-Li LIQingdao Institute of Bioenergy and Bioprocess Technology, Chinese Academy of ScicencesE-mail megerősítve itt: qibebt.ac.cn
- Schmitt-Kopplin PhilippeHelmholtz Munich / TUM Food Chemistry / Max Planck Extrater. Phys.E-mail megerősítve itt: helmholtz-muenchen.de
- Matthias MannMax Planck Institute of Biochemistry, Munich and CPR, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: biochem.mpg.de
- Katharina RiedelProfessur für Mikrobiologie, Universität GreifswaldE-mail megerősítve itt: uni-greifswald.de