Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 9497 | 4290 |
h-index | 49 | 36 |
i10-index | 82 | 74 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése31 cikk
0 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Sacha van HijumAssociate Professor bacterial (meta)genomics groupE-mail megerősítve itt: cmbi.ru.nl
- Timmerman HME-mail megerősítve itt: wur.nl
- Thomas EderveenRadboudumc (postdoc), NijmegenE-mail megerősítve itt: radboudumc.nl
- Michiel WelsNIZO food researchE-mail megerősítve itt: nizo.com
- O.P. KuipersUniversity of GroningenE-mail megerősítve itt: rug.nl
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandE-mail megerősítve itt: wur.nl
- B van den BogertRijk ZwaanE-mail megerősítve itt: rijkzwaan.nl
- Erwin ZoetendalWageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Eddy J. SmidProfessor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Michael ZimmermannETH Zürich / University of OxfordE-mail megerősítve itt: hest.ethz.ch
- Berend SnelUtrecht UniversityE-mail megerősítve itt: uu.nl
- Harold TjalsmaMolecular Biologist @ Radboud University Nijmegen Medical CentreE-mail megerősítve itt: labgk.umcn.nl
- Albert J. R. HeckBiomolecular Mass Spectrometry and Proteomics, Bijvoet Center and Utrecht UniversityE-mail megerősítve itt: uu.nl
- Diego MorettiUniversity of Applied Sciences of South Switzerland (SUPSI)/Swiss Distance University of AppliedE-mail megerősítve itt: ffhs.ch
- Christophe LacroixProfessor of Food Biotechnology, ETH ZurichE-mail megerősítve itt: hest.ethz.ch
- Richard van KranenburgCorbionE-mail megerősítve itt: corbion.com
- Anne de Jonguniversity of groningenE-mail megerősítve itt: rug.nl
- J.E.T van Hylckama VliegFreya BiosciencesE-mail megerősítve itt: freyabiosciences.com
- Alejandro Arias VasquezAssociate ProfessorE-mail megerősítve itt: radboudumc.nl
- Hauke SmidtPersonal Chair Complex Microbial Ecosystems, Wageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl