Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 4206 | 3244 |
h-index | 35 | 32 |
i10-index | 82 | 75 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése12 cikk
3 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Dorota Witrowa-RajchertProfesor, SGGWE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Artur WiktorWarsaw University of Life SciencesE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Magdalena Dadan (Sledz)Warsaw University of Life SciencesE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Urszula TylewiczDISTAL, Università di BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- marco dalla rosaFull Professor of Food Technology - Dept. Agricultural and Food Science - Alma Mater StudiorumE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Silvia TappiUniversity of BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Witold LojkowskiInstitute of High Pressure Physics, Polish Academy of SciencesE-mail megerősítve itt: labnano.pl
- Lorenzo SiroliPhD, Università di BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- sylwia łabaDr inż. Instytut Ochrony ¦rodowiska-Państwowy Instytut BadawczyE-mail megerősítve itt: ios.edu.pl
- Justyna CybulskaPhD, Institute of Agrophysics Polish Academy of SciencesE-mail megerősítve itt: ipan.lublin.pl