Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 476 | 322 |
h-index | 7 | 7 |
i10-index | 7 | 7 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése1 cikk
1 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Sándor TömösköziBudapest University of Technology and Economics, Department of Applied Biotechnology and FoodE-mail megerősítve itt: mail.bme.hu
- Gábor BalázsBudapest University of Technology and Economics, Department of Applied Biotechnology and Food ScienceE-mail megerősítve itt: mail.bme.hu
- Attila GereHungarian University of Agriculture and Life SciencesE-mail megerősítve itt: uni-mate.hu
- Zoltán KókaiSzent István University, Faculty of Food ScienceE-mail megerősítve itt: etk.szie.hu
- Laura NyströmProfessor of Food Biochemistry, ETH ZurichE-mail megerősítve itt: hest.ethz.ch
- Anna Helga HARASZTOSMSc of Bioengineering, Budapest University of Technology and EconomicsE-mail megerősítve itt: ch.bme.hu