Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 7640 | 5449 |
h-index | 45 | 41 |
i10-index | 114 | 107 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése35 cikk
3 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Elke ScholtenAssociate ProfessorE-mail megerősítve itt: wur.nl
- C de Graafprofessor of Sensory Science and Eating Behavior, Wageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Betina Piqueras-FiszmanWageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- M. van Boekelprofessor of food scienceE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityE-mail megerősítve itt: pc.rwth-aachen.de
- Martijn NoortScientist and project manager, WURE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Jan Skov PedersenProfessor, Aarhus UniversitetE-mail megerősítve itt: chem.au.dk
- hans van trijpwageningenE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Arnout R. H. FischerWageningen University and ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesE-mail megerősítve itt: inholland.nl
Követés
Markus Stieger
Wageningen University, Division of Human Nutrition and Health & Food Quality and Design
E-mail megerősítve itt: wur.nl - Kezdőlap