Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 2883 | 1597 |
h-index | 28 | 22 |
i10-index | 44 | 38 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése1 cikk
0 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Antonios PhilippoussisSenior Researcher HELLENIC AGRICULTURAL ORGANIZATION - DEMETER Institute of Technology ofE-mail megerősítve itt: nagref.gr
- Seraphim PapanikolaouProfessor in Food Biotechnology - Bioprocesses, Agricultural University of AthensE-mail megerősítve itt: aua.gr
- Dimitris SarrisAssistant Professor in Food Biotechnology - Department of Food Science & Nutrition - University ofE-mail megerősítve itt: aegean.gr
- Georgios I. ZervakisProfessor, Agricultural University of AthensE-mail megerősítve itt: aua.gr
- George AggelisProfessor, Dept of Biology, University of Patras, GreeceE-mail megerősítve itt: upatras.gr
- Chryssavgi GardeliAgricultural University of AthensE-mail megerősítve itt: aua.gr
- Afroditi ChatzifragkouAssociate Professor in Sustainable Bioprocessing, University of ReadingE-mail megerősítve itt: reading.ac.uk
- NIKOLAOS G. STOFOROSProfessor, Agricultural University of AthensE-mail megerősítve itt: aua.gr
- Aikaterini PapadakiAssistant Professor, Department of Food Science and Technology, Ionian UniversityE-mail megerősítve itt: ionio.gr
- Charoula PsallidaE-mail megerősítve itt: elgo.gr
- Gregory LambrinosProfessor, Agricultural University of AthensE-mail megerősítve itt: aua.gr
- Vasiliki KachrimanidouDepartment of Food Science and Technology, Ionian UniversityE-mail megerősítve itt: ionio.gr