Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 20133 | 7770 |
h-index | 73 | 43 |
i10-index | 165 | 132 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése36 cikk
1 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Leon GorrisPhD UnileverE-mail megerősítve itt: unilever.com
- Michiel KleerebezemHoogleraar host-microbe interactionsE-mail megerősítve itt: wur.nl
- B TeusinkProfessor of systems Biology, AIMMS, VU AmsterdanE-mail megerősítve itt: vu.nl
- Marcel ZwieteringProfessor of Food Microbiology, Wageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamE-mail megerősítve itt: corbion.com
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Anita R. LinnemannAssociate Professor, Food Quality & Design, Wageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Douwe MolenaarVrije Universiteit AmsterdamE-mail megerősítve itt: vu.nl
- Oscar van MastrigtWageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- SE SchoustraWageningen University and University of ZambiaE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Erwin ZoetendalWageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Jos BoekhorstWageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Maciej SpusWageningen Univ. AlumniE-mail megerősítve itt: aalto.fi
- B van den BogertRijk ZwaanE-mail megerősítve itt: rijkzwaan.nl
- Poolman BHoogleraar Biochemie, Universiteit van GroningenE-mail megerősítve itt: rug.nl
- teun boekhoutCBS Fungal Biodiversity CentreE-mail megerősítve itt: cbs.knaw.nl
- Yue LiuFood Microbiology, Wageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Maria MarcoFood ScienceE-mail megerősítve itt: ucdavis.edu
- Michiel WelsNIZO food researchE-mail megerősítve itt: nizo.com
- O.P. KuipersUniversity of GroningenE-mail megerősítve itt: rug.nl
Követés
Eddy J. Smid
További nevekEddy Smid, Eilt Johannes Smid
Professor of Food Microbiology, Laboratory of Food Microbiology, Wageningen University
E-mail megerősítve itt: wur.nl - Kezdőlap