Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 2632 | 1018 |
h-index | 27 | 16 |
i10-index | 45 | 23 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése3 cikk
1 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- gilles Trystramprofesseur Food EngineeringE-mail megerősítve itt: agroparistech.fr
- Nourhene BOUDHRIOUA MIHOUBIHigher Institute of Biotechnology Sidi Thabet, University of ManoubaE-mail megerősítve itt: fss.rnu.tn
- Aman Mohammad ZIAIIFARProfessor of Food Process Engineering,Gorgan University of Agricultural Sciences & Natural ResourcesE-mail megerősítve itt: gau.ac.ir
- Matthieu FaesselCentre de Morphologie MathématiqueE-mail megerősítve itt: cmm.ensmp.fr
- Nawel AchirMontpellier SupagroE-mail megerősítve itt: supagro.fr
- Guadalupe del Carmen Rodriguez-Ji...Professor Instituto Tecnológico de VeracruzE-mail megerősítve itt: itver.edu.mx
- Abdelghani BoubekriUniversité Kasdi Merbah OuarglaE-mail megerősítve itt: univ-ouargla.dz
- Perla RelkinBiophysics for Food, AgroParisTech, Retired ProfessorE-mail megerősítve itt: agroparistech.fr
- R. Paul SinghDistinguished Professor Emeritus of Food Engineering, University of California, DavisE-mail megerősítve itt: ucdavis.edu
- Stéphane GeorgéCTCPAE-mail megerősítve itt: ctcpa.org
- Giana AlmeidaAgroParisTechE-mail megerősítve itt: agroparistech.fr
- Frédéric JAMMEBeamline Scientist, Synchrotron SOLEILE-mail megerősítve itt: synchrotron-soleil.fr
- Olivier VitracINRAeE-mail megerősítve itt: agroparistech.fr
- Béatrice LarocheMaIAGE, INRAE Jouy-en-JosasE-mail megerősítve itt: inrae.fr
Követés
Francis Courtois
Professeur Génie des Procédés, Polytech, Université de Montpellier
E-mail megerősítve itt: umontpellier.fr