Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 21301 | 8886 |
h-index | 75 | 44 |
i10-index | 251 | 178 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése47 cikk
14 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Lars NørgaardFOSS, Data & Algorithms in R&DE-mail megerősítve itt: foss.dk
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Francesco SavoraniAssoc. prof. Polytechnic of TurinE-mail megerősítve itt: polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Klavs M. SørensenPrincipal Scientist, Front End Innovation, FOSS Analytical A/SE-mail megerősítve itt: foss.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Nanna ViereckAssociate Professor, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Serge PerezCNRS-Grenoble University. Centre de Recherche sur les Maromolécules VégétalesE-mail megerősítve itt: cermav.cnrs.fr
- Violetta AruUniversity of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Morten Arendt RasmussenUniversity of Copenhagen, Dept Food Science and COPSACE-mail megerősítve itt: dbac.dk
- Arne AstrupProfessor, MD, DMSc, Senior Vice President, Novo Nordisk Fonden & previosly University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: novo.dk
- Hanne Christine BertramProfessorE-mail megerősítve itt: food.au.dk
- Henrik jørgen AndersenArla Fooods ambaE-mail megerősítve itt: arlafoods.com
- Lisbeth G. ThygesenProfessor, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: ign.ku.dk
- Birger Lindberg MøllerDepartment of Plant and Environmental Sciences, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: plen.ku.dk
- Alessia TrimignoUniversity of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenE-mail megerősítve itt: plen.ku.dk
- Anders H KarlssonProfessorE-mail megerősítve itt: slu.se
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryE-mail megerősítve itt: ehu.eus
- Mads Vendelbo LindUniversity of Copenhagen & Chalmers University of TechnologyE-mail megerősítve itt: nexs.ku.dk
Követés
Søren Balling Engelsen
Professor of Plant Food Science, University of Copenhagen
E-mail megerősítve itt: food.ku.dk