Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 4346 | 3618 |
h-index | 36 | 35 |
i10-index | 80 | 72 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése16 cikk
4 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Dorota Witrowa-RajchertProfesor, SGGWE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Malgorzata NowackaWarsaw University of Life SciencesE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Magdalena Dadan (Sledz)Warsaw University of Life SciencesE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Katarzyna RybakWarsaw University of Life Sciences; Institute of Food Sciences; Department of Food Engineering and Process ManagementE-mail megerősítve itt: sggw.edu.pl
- Oleksii ParniakovElea GmbHE-mail megerősítve itt: elea-technology.com
- Stefan ToepflProfessor, Osnabrueck University of Applied SciencesE-mail megerősítve itt: hs-osnabrueck.de
- Katarzyna SamborskaWarsaw University of Life Sciences WULS_SGGWE-mail megerősítve itt: sggw.pl
- Anubhav Pratap-SinghAssoc. Professor & Director, BC Food & Beverage Innovation Centre, University of British ColumbiaE-mail megerősítve itt: ubc.ca
- Urszula TylewiczDISTAL, Università di BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Ronit MandalAssistant Professor, Indian Institute of Technology, Kharagpur, IndiaE-mail megerősítve itt: agfe.iitkgp.ac.in
- Михайлик Вячеслав, Mykhailyk Viach...пров. н.с., к.т.н.E-mail megerősítve itt: nas.gov.ua
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityE-mail megerősítve itt: ua.pt
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceE-mail megerősítve itt: utc.fr
- Silvia TappiUniversity of BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneE-mail megerősítve itt: utc.fr
- Javier RasoProfessor of Food Technology, Univeristy of ZaragozaE-mail megerősítve itt: unizar.es
- dietrich KnorrProfessor Food Process Engineering, Technische U. BerlinE-mail megerősítve itt: tu-berlin.de
- Piotr LatochaWarsaw University of Life SciencesE-mail megerősítve itt: sggw.edu.pl
- Piotr PieczywekInstitute of Agrophysics Polish Academy of SciencesE-mail megerősítve itt: ipan.lublin.pl