Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 8542 | 4263 |
h-index | 48 | 34 |
i10-index | 114 | 94 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése33 cikk
15 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Eckert Gunter PProfessor for Nutrition in Prevention and Therapy; Food-chemist & pharmacologistE-mail megerősítve itt: uni-giessen.de
- Afaf Kamal-EldinProfessor of Food science, United Arab Emirates universityE-mail megerősítve itt: uaeu.ac.ae
- Maren PodszunNational Institute of Diabetes and Digestive and Kidney Disease (NIDDK)E-mail megerősítve itt: nih.gov
- Beraat ÖzçelikIstanbul Technical UniversityE-mail megerősítve itt: itu.edu.tr
- BANU BAYRAMUniversity of Health SciencesE-mail megerősítve itt: sbu.edu.tr
- Tilman GruneE-mail megerősítve itt: tilmangrune.de
- Robert S. ParkerProfessor of Nutritional Sciences, Cornell UniversityE-mail megerősítve itt: cornell.edu
- Maret G. TraberOregon State UniversityE-mail megerősítve itt: oregonstate.edu
- Bruno GagoDepartment of Medical Sciences, University of AveiroE-mail megerősítve itt: ua.pt
- Jeremy P E SpencerUniversity of ReadingE-mail megerősítve itt: reading.ac.uk
- Trevor GeorgeLecturer in Nutrition and Dietetics, King's College LondonE-mail megerősítve itt: kcl.ac.uk
- Ana Rodriguez-MateosDepartment of Nutritional Sciences ,Kings College LondonE-mail megerősítve itt: kcl.ac.uk
- Alastair RossAgResearchE-mail megerősítve itt: agresearch.co.nz