Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 17672 | 7747 |
h-index | 66 | 43 |
i10-index | 181 | 125 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése34 cikk
3 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Renger WitkampProfessor of Nutritional BiologyE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Lynn FrewerProfessor of Food and SocietyE-mail megerősítve itt: newcastle.ac.uk
- Marco GaspariFull professor of Analytical Chemistry, Magna Graecia University of CatanzaroE-mail megerősítve itt: unicz.it
- Jeroen van ArkelAeres University of Applied SciencesE-mail megerősítve itt: aeres.nl
- Bart A. SmitFerMentor, NIZO food research and SmaakParkE-mail megerősítve itt: FerMentor.nl
- Frank HoeberichtsProduct manager at Eurofins AgroE-mail megerősítve itt: eurofins.com
- Lennart KleinjansWageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Pieter de WaardE-mail megerősítve itt: wur.nl
- MJM (René) SmuldersPlant Breeding, Wageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Li XingDepartment of Mathematics and Statistics, University of SaskatchewanE-mail megerősítve itt: math.usask.ca
- Gerco den HartogNational Institute for Public Health and the Environment (RIVM)E-mail megerősítve itt: rivm.nl