Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 838 | 697 |
h-index | 16 | 15 |
i10-index | 24 | 20 |
Társszerzők
- Reinhard Miller (ORCID: 0000-0001-8...TU Darmstadt, Institute for Condensed Matter PhysicsE-mail megerősítve itt: pkm.tu-darmstadt.de
- Ali RafeResearch Institute of Food siceince and TechnologyE-mail megerősítve itt: rifst.ac.ir
- Razieh NiazmandDepartment of Food Chemistry, Research Institute of Food Science and ChemistryE-mail megerősítve itt: rifst.ac.ir
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranE-mail megerősítve itt: um.ac.ir
- Mansour Rabie AshkezaryUniversita' degli studi di PalermoE-mail megerősítve itt: unipa.it
- Aldo TodaroUniversity of PalermoE-mail megerősítve itt: unipa.it
- Benjamin WinkeljannDepartment of Pharmacy, Ludwig-Maximilians-University (LMU) MunichE-mail megerősítve itt: cup.uni-muenchen.de
- Sara Naji-TabasiResearch Institute of Food Science and TechnologyE-mail megerősítve itt: rifst.ac.ir
- Yahya MaghsoudlouProfessor of Food Technology, Gorgan University of Agricultural Sciences and Natural ResourcesE-mail megerősítve itt: gau.ac.ir
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of MashhadE-mail megerősítve itt: um.ac.ir
- Marcel KrzanJ. Haber Institute of Catalysis and Surface CHemistry PASE-mail megerősítve itt: cyf-kr.edu.pl
Követés
Samira Yeganehzad
Research Institute of Food Science and Technology
E-mail megerősítve itt: rifst.ac.ir