Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 7298 | 5874 |
h-index | 46 | 41 |
i10-index | 92 | 87 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése15 cikk
12 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Shahin RoohinejadPrincipal Scientist at Zoom Essence Inc.E-mail megerősítve itt: zoomessence.com
- Eugene VorobievProf. Université de Technologie de CompiègneE-mail megerősítve itt: utc.fr
- Semia Ellouz ChaabouniProfesseur d'université de Sfax TunisieE-mail megerősítve itt: enis.rnu.tn
- Nabil GrimiFull Professor, Process Engineering, University of Technology of Compiegne, FranceE-mail megerősítve itt: utc.fr
- jorge saraivaFood Technology, Biotechnology, and Biocatalysts, Aveiro UniversityE-mail megerősítve itt: ua.pt
- Anderson S. Sant'AnaDepartment of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of CampinasE-mail megerősítve itt: unicamp.br
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebE-mail megerősítve itt: pbf.hr
- Mladen BrncicProfessor of Food ScienceE-mail megerősítve itt: pbf.hr
- Professor Brijesh K. Tiwari, FIFST, FRSCTeagasc-Irish Agriculture and Food Development AuthorityE-mail megerősítve itt: teagasc.ie
- Ankit Patras, Associate Professor & Pri...Tennessee State University, College of AgricultureE-mail megerősítve itt: tnstate.edu
- Rui QueirósDepartament of Applications, HiperbaricE-mail megerősítve itt: hiperbaric.com
Követés
Mohamed Koubaa
Ecole Supérieure de Chimie Organique et Minérale
E-mail megerősítve itt: escom.fr