Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 5275 | 2666 |
h-index | 40 | 26 |
i10-index | 75 | 47 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése14 cikk
3 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Alphons VoragenEmeritus Professor of Food ScienceE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Laurice PouvreauScientist Protein technology, WUR, Wageningen, The NetherlandsE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Dr. Carl SafiPhDE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Stef KoppelmanE-mail megerősítve itt: zonnet.nl
- Giuseppe OlivieriProfessor of Bioprocess Engineering, Università degli Studi di Napoli Federico IIE-mail megerősítve itt: unina.it
- Barbosa *Wageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Bienvenida Gilbert-LópezUniversidad de JaénE-mail megerősítve itt: ujaen.es
- Elena IbanezProfesora de Investigación del CSICE-mail megerősítve itt: csic.es
- Miguel Herrero (ORCID 0000-0002-72...Instituto de Investigación en Ciencias de la Alimentación (CIAL, CSIC-UAM)E-mail megerősítve itt: csic.es
- Dorinde KleinegrisScientist, Wageningen UR - Food & Biobased ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Michael GajhedeProfessor i proteinkrystallografi, Københavns UniversitetE-mail megerősítve itt: sund.ku.dk
- osman mirzaAssociate professor in Medicinal chemistryE-mail megerősítve itt: sund.ku.dk
- Francisc PeterProfessor, University Politehnica of TimisoaraE-mail megerősítve itt: upt.ro
- harry gilbertInstitute for Cell and Molecular Biosciences, Newcastle UniversityE-mail megerősítve itt: ncl.ac.uk
- Richard G F VisserPlant Breeding, Wageningen University & ResearchE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Croitoru (Buzatu) RamonaTeaching assistant, UMFTE-mail megerősítve itt: umft.ro
- Corneliu DavidescuPolitehnica University TimisoaraE-mail megerősítve itt: upt.ro
- Marcin StruszczykMORATEXE-mail megerősítve itt: moratex.eu
- Karin StruijsPost-doc reseacher Food ChemistryE-mail megerősítve itt: ugent.be
Követés
L.A.M. van den Broek
Senior scientist, Wageningen Food & Biobased Research
E-mail megerősítve itt: wur.nl