Follow
Schall Eszter
Schall Eszter
Verified email at vbk.bme.hu
Title
Cited by
Cited by
Year
Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis
L Hajas, KA Scherf, K Török, Z Bugyi, E Schall, RE Poms, P Koehler, ...
Food chemistry 267, 387-394, 2018
622018
Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods
K Török, L Hajas, V Horváth, E Schall, Z Bugyi, S Kemény, S Tömösközi
European Food Research and Technology 241, 127-136, 2015
422015
Characterization of rheological properties of rye arabinoxylans in buckwheat model systems
D Bender, R Nemeth, G Cavazzi, F Turoczi, E Schall, S D'Amico, K Török, ...
Food hydrocolloids 80, 33-41, 2018
312018
Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material
E Schall, KA Scherf, Z Bugyi, L Hajas, K Török, P Koehler, RE Poms, ...
Food chemistry 313, 126049, 2020
182020
ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years
L Hajas, KA Scherf, ZS Bugyi, K Török, E Schall, P Köhler, S Tömösközi
Acta Alimentaria 46 (2), 187-195, 2017
152017
Investigation of protein and epitope characteristics of oats and its implications for celiac disease
G Gell, Z Bugyi, CG Florides, Z Birinyi, D Réder, Z Szegő, E Mucsi, ...
Frontiers in Nutrition 8, 702352, 2021
72021
Further steps toward the development of gluten reference materials–wheat flours or protein isolates?
E Schall, KA Scherf, Z Bugyi, K Török, P Koehler, R Schoenlechner, ...
Frontiers in Plant Science 11, 906, 2020
72020
Bugyi Zs., Török K., Koehler P., Schoenlechner R., Tömösközi S.(2020): Further Steps Toward the Development of Gluten Reference Materials-Wheat Flours or Protein Isolates
E Schall, KA Scherf
Frontiers in Plant Science 906, 0
6
Characterization of rye flours and their potential as reference material for gluten analysis
M Xhaferaj, G Muskovics, E Schall, Z Bugyi, S Tömösközi, KA Scherf
Food Chemistry 408, 135148, 2023
52023
Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples
E Schall, ZS Bugyi, L Hajas, K Török, S Tömösközi
Acta alimentaria 48 (3), 365-374, 2019
52019
Bile acid binding capacity, dietary fibre and phenolic contents of modern and old bread wheat varieties and landraces: a comparison over the course of around one century
B Cetiner, S Tömösközi, E Schall, A Salantur, H Koksel
European Food Research and Technology 248 (2), 589-598, 2022
42022
Study of the effects of heat treatment on the composition, functionality, and oxidative and hydrolytic stability of oat
E Jaksics, R Németh, E Schall, MKJ Szentmiklóssy, G Bidló, K Simon, ...
Cereal Chemistry 100 (3), 708-720, 2023
32023
Screening and use of nutritional and health-related benefits of the minor crops
S Tömösközi, E Jaksics, Z Bugyi, R Németh, E Schall, B Langó, ...
Developing Sustainable and Health Promoting Cereals and Pseudocereals, 57-85, 2023
32023
Identification of key effects causing weak performance of allergen analysis in processed food matrices
K Török, L Hajas, V Horváth, E Schall, Z Bugyi, S Tömösközi
Acta Alimentaria 45 (1), 45-53, 2016
22016
Investigation of the functionality of macromolecules in the rheological and baking properties of oat milling fractions
R Németh, A Farkas, E Martin, A Gaál, E Schall, R Szilágyi, S Tömösközi
Food Hydrocolloids 146, 109241, 2024
12024
Development of a barley reference material for gluten analysis
M Xhaferaj, G Muskovics, E Schall, Z Bugyi, S Tömösközi, KA Scherf
Food Chemistry 424, 136414, 2023
2023
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
Z Bugyi, G Muskovics, E Schall, K Török, L Hajas, K Scherf, M Xhaferaj, ...
Élelmiszervizsgálati Közlemények 68 (4), 4180-4189, 2022
2022
Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére
E Schall, K Török, MJ Szentmiklóssy, R Németh, S Tömösközi
Élelmiszervizsgálati Közlemények 68 (4), 4199-4205, 2022
2022
A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője
S Tömösközi, ZK Bugyi, R Németh, E Schall, A Farkas, E Jaksics, ...
Élelmiszervizsgálati Közlemények 68 (4), 4143-4160, 2022
2022
Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge
Z Bugyi, G Muskovics, E Schall, K Török, L Hajas, K Scherf, M Xhaferaj, ...
Élelmiszervizsgálati Közlemények 68 (4), 4190-4198, 2022
2022
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20