Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 30441 | 16051 |
h-index | 57 | 37 |
i10-index | 87 | 64 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése16 cikk
0 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Muriel DerrienGut Microbiome Senior Research Scientist, KU Leuven, BelgiumE-mail megerősítve itt: kuleuven.be
- Willem M de VosProfessor @ Microbiology Wageningen Netherlands @Helsinki FinlandE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Dick B. JanssenUniversity of GroningenE-mail megerősítve itt: rug.nl
- Patrick VeigaINRAEE-mail megerősítve itt: inrae.fr
- Herwig BachmannPrincipal Scientist at NIZO and Assistant Prof. VU AmsterdamE-mail megerősítve itt: vu.nl
- Michiel WelsNIZO food researchE-mail megerősítve itt: nizo.com
- Jan LW Rademakerhttps://www.linkedin.com/in/janrademaker/E-mail megerősítve itt: JanRademaker.nl
- Albert van den BergMESA+ Institute and BIOS/Lab on a Chip group, University of Twente, the NetherlandsE-mail megerősítve itt: utwente.nl
- Jeroen HugenholtzHoogleraar Industriele Moleculaire Microbiologie, Uiversiteit van AmsterdamE-mail megerősítve itt: corbion.com
- Harry SokolProfessor of Gastroenterology, St Antoine HospitalE-mail megerősítve itt: aphp.fr
- Sacha van HijumAssociate Professor bacterial (meta)genomics groupE-mail megerősítve itt: cmbi.ru.nl
- Bart A. SmitFerMentor, NIZO food research and SmaakParkE-mail megerősítve itt: FerMentor.nl
- Jeffrey Lutje SpelbergLIOFE-mail megerősítve itt: liof.nl
- Liping ZhaoShanghai Jiao Tong UniversityE-mail megerősítve itt: sjtu.edu.cn
- WJM EngelsNIZO food researchE-mail megerősítve itt: nizo.com
- Jos BoekhorstWageningen UniversityE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Jarkko SalojärviAssistant Professor, Nanyang Technological UniversityE-mail megerősítve itt: ntu.edu.sg
- Bermudez-HumaranInstitut MICALIS, INRAE-mail megerősítve itt: jouy.inra.fr
- Elena F. VerduMcMaster UniversityE-mail megerősítve itt: mcmaster.ca
- Gregor ReidCanadian Centre for Human Microbiome and Probiotics, Lawson Health Res Inst and University ofE-mail megerősítve itt: uwo.ca