Follow
Jozsef Csanadi
Jozsef Csanadi
Assistant professor of food science, dairy technology, University of Szeged, Hungary
Verified email at mk.u-szeged.hu
Title
Cited by
Cited by
Year
Partial demineralization and concentration of acid whey by nanofiltration combined with diafiltration
A Román, J Wang, J Csanádi, C Hodúr, G Vatai
Desalination 241 (1-3), 288-295, 2009
932009
Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration
A Román, J Wang, J Csanádi, C Hodúr, G Vatai
Food and Bioprocess Technology 4, 702-709, 2011
372011
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk
Z Kárnyáczki, J Csanádi
Acta Alimentaria 46 (4), 403-410, 2017
232017
Somatic cell count of milk from different goat breeds
J Csanádi, J Fenyvessy, S Bohata
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 8 (1), 45-54, 2015
182015
Suitability of texture parameters for characterization of Hajdu cheese ripening
O Bara-Herczegh, K Horvath-Almassy, J Csanádi, F Örsi
Acta alimentaria 31 (2), 149-159, 2002
142002
A kiskérődzők (juh, kecske) tejalkotórészeinek táplálkozási megítélése
J Fenyvessy, J Csanádi
Tejgazdaság 59, 23-26, 1999
141999
Clean strategies for the management of residues in dairy industries
G Tommaso, R Ribeiro, CAF de Oliveira, K Stamatelatou, G Antonopoulou, ...
Novel Technologies in Food Science: Their Impact on Products, Consumer …, 2012
112012
Investigation of module vibration in ultrafiltration
S Kertész, Á Veszprémi, Z László, J Csanádi, G Keszthelyi-Szabó, ...
Desalination and Water Treatment 55 (10), 2836-2842, 2015
102015
Investigation of vibratory shear-enhanced processing system
C Hodúr, S Kertész, J Csanádi, G Szabó, Z László
Progress in Agricultural Engineering Sciences 5 (1), 97-110, 2009
92009
Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey
C Hodúr, S Kertèsz, J Csanádi, G Szabó
Desalination and Water Treatment 10 (1-3), 265-271, 2009
82009
Comparison between stirred and vibrated UF modules
S Kertész, A Szép, J Csanádi, G Szabó, C Hodúr
Desalination and Water Treatment 14 (1-3), 239-245, 2010
72010
“Pálinka”: Hungarian distilled fruit
Z László, C Hodúr, J Csanádi
Traditional Foods: General and Consumer Aspects, 313-318, 2016
52016
Fungi in and on dairy products
J Krisch, J Csanádi, C Vágvölgyi
Progress in Mycological Research: Fungi from Different Substrates, 159-169, 2014
52014
Az élelmiszeripari anyagok minőségi alkalmassága a funkcionális élelmiszer előállításához
J Fenyvessy, J Csanádi, FJ Jankóné
Nagy J., Schmidt J., Jávor A.(szerk.): A jövő élelmiszerei és az egészség …, 2008
52008
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban
J Csanádi, T Ménesi, E Marton
TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 61 (1), 21-27, 2001
52001
Nutritional evaluation of components of small ruminants'(ewe's, goat's) milk.
J Fenyvessy, J Csanádi
51999
Single-and multi-stage dairy wastewater treatment by vibratory membrane separation processes
S Kertesz, SG Szerencses, G Vereb, J Csanadi, Z Laszlo, C Hodur
Membrane and Water Treatment 11 (6), 383-389, 2020
42020
Enrichment of bioactive material by enzymatic degradation and membrane separation
S Szélpál, K Fejes, J Csanádi, D Soronja-Simovic, Z László, ...
Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara 11 (4), 221, 2013
42013
Modeling of organic fouling in an ultrafiltration cell using different three-dimensional printed turbulence promoters
S Kertész, NS Gulyás, AN Al-Tayawi, G Huszár, JR Lennert, J Csanádi, ...
Membranes 13 (3), 262, 2023
32023
The Relationship between Body Condition and Milk Composition in Dairy Goats
M Gráff, E Mikó, B Zádori, J Csanádi
Advanced Research in Life Sciences 2 (1), 26-29, 2018
32018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20