Partial demineralization and concentration of acid whey by nanofiltration combined with diafiltration A Román, J Wang, J Csanádi, C Hodúr, G Vatai Desalination 241 (1-3), 288-295, 2009 | 93 | 2009 |
Experimental investigation of the sweet whey concentration by nanofiltration A Román, J Wang, J Csanádi, C Hodúr, G Vatai Food and Bioprocess Technology 4, 702-709, 2011 | 37 | 2011 |
Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk Z Kárnyáczki, J Csanádi Acta Alimentaria 46 (4), 403-410, 2017 | 23 | 2017 |
Somatic cell count of milk from different goat breeds J Csanádi, J Fenyvessy, S Bohata Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 8 (1), 45-54, 2015 | 18 | 2015 |
Suitability of texture parameters for characterization of Hajdu cheese ripening O Bara-Herczegh, K Horvath-Almassy, J Csanádi, F Örsi Acta alimentaria 31 (2), 149-159, 2002 | 14 | 2002 |
A kiskérődzők (juh, kecske) tejalkotórészeinek táplálkozási megítélése J Fenyvessy, J Csanádi Tejgazdaság 59, 23-26, 1999 | 14 | 1999 |
Clean strategies for the management of residues in dairy industries G Tommaso, R Ribeiro, CAF de Oliveira, K Stamatelatou, G Antonopoulou, ... Novel Technologies in Food Science: Their Impact on Products, Consumer …, 2012 | 11 | 2012 |
Investigation of module vibration in ultrafiltration S Kertész, Á Veszprémi, Z László, J Csanádi, G Keszthelyi-Szabó, ... Desalination and Water Treatment 55 (10), 2836-2842, 2015 | 10 | 2015 |
Investigation of vibratory shear-enhanced processing system C Hodúr, S Kertész, J Csanádi, G Szabó, Z László Progress in Agricultural Engineering Sciences 5 (1), 97-110, 2009 | 9 | 2009 |
Comparison of 3DTA and VSEP systems during the ultrafiltration of sweet whey C Hodúr, S Kertèsz, J Csanádi, G Szabó Desalination and Water Treatment 10 (1-3), 265-271, 2009 | 8 | 2009 |
Comparison between stirred and vibrated UF modules S Kertész, A Szép, J Csanádi, G Szabó, C Hodúr Desalination and Water Treatment 14 (1-3), 239-245, 2010 | 7 | 2010 |
“Pálinka”: Hungarian distilled fruit Z László, C Hodúr, J Csanádi Traditional Foods: General and Consumer Aspects, 313-318, 2016 | 5 | 2016 |
Fungi in and on dairy products J Krisch, J Csanádi, C Vágvölgyi Progress in Mycological Research: Fungi from Different Substrates, 159-169, 2014 | 5 | 2014 |
Az élelmiszeripari anyagok minőségi alkalmassága a funkcionális élelmiszer előállításához J Fenyvessy, J Csanádi, FJ Jankóné Nagy J., Schmidt J., Jávor A.(szerk.): A jövő élelmiszerei és az egészség …, 2008 | 5 | 2008 |
A juhtej összetételének és minőségének vizsgálata a magyar Dél-alföldi régióban J Csanádi, T Ménesi, E Marton TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT 61 (1), 21-27, 2001 | 5 | 2001 |
Nutritional evaluation of components of small ruminants'(ewe's, goat's) milk. J Fenyvessy, J Csanádi | 5 | 1999 |
Single-and multi-stage dairy wastewater treatment by vibratory membrane separation processes S Kertesz, SG Szerencses, G Vereb, J Csanadi, Z Laszlo, C Hodur Membrane and Water Treatment 11 (6), 383-389, 2020 | 4 | 2020 |
Enrichment of bioactive material by enzymatic degradation and membrane separation S Szélpál, K Fejes, J Csanádi, D Soronja-Simovic, Z László, ... Annals of the Faculty of Engineering Hunedoara 11 (4), 221, 2013 | 4 | 2013 |
Modeling of organic fouling in an ultrafiltration cell using different three-dimensional printed turbulence promoters S Kertész, NS Gulyás, AN Al-Tayawi, G Huszár, JR Lennert, J Csanádi, ... Membranes 13 (3), 262, 2023 | 3 | 2023 |
The Relationship between Body Condition and Milk Composition in Dairy Goats M Gráff, E Mikó, B Zádori, J Csanádi Advanced Research in Life Sciences 2 (1), 26-29, 2018 | 3 | 2018 |