Követés
Sándor Takács
Sándor Takács
E-mail megerősítve itt: uni-corvinus.hu
Cím
Hivatkozott rá
Hivatkozott rá
Év
Eastern European cluster: tradition and transition
G Bakacsi, T Sándor, K András, I Viktor
Journal of world Business 37 (1), 69-80, 2002
4152002
The impact of creative organizational climate on the innovation activity of medical devices manufacturing firms in Hungary
G Pörzse, S Takacs, Z Csedő, Z Berta, Z Sara, J Fejes
European Journal of Business and Management 4 (13), 1-11, 2012
412012
Honnan-hová? A nemzeti és szervezeti kultúra változásai a kilencvenes évek közepének Magyarországán
G Bakacsi, S Takács
Vezetéstudomány 29 (2), 15-22, 1998
381998
Influence of water stress levels on the yield and lycopene content of tomato
S Takács, Z Pék, D Csányi, HG Daood, P Szuvandzsiev, G Palotás, ...
Water 12 (8), 2165, 2020
352020
Vállalati versenyképesség válsághelyzetben-Gyorsjelentés a 2009. évi kérdőíves felmérés eredményeiről
A Chikán, E Czakó, Z Zoltayné Paprika, Z Antal, K Balaton, K Demeter, ...
Vállalatgazdaságtan Intézet, 2011
342011
The effect of plant growth-promoting rhizobacteria on yield, water use efficiency and Brix Degree of processing tomato.
AT Le, Z Pék, S Takács, A Neményi, L Helyes
Plant, Soil & Environment 64 (11), 2018
292018
The effect of plant growth promoting rhizobacteria on the water-yield relationship and carotenoid production of processing tomatoes
TA Le, Z Pék, S Takács, A Neményi, HG Daood, L Helyes
HortScience 53 (6), 816-822, 2018
292018
Engagement and subjective well‐being in alternative food networks: The case of Hungary
A Neulinger, F Bársony, N Gjorevska, O Lazányi, G Pataki, S Takács, ...
International Journal of Consumer Studies 44 (4), 306-315, 2020
262020
Humán tükör-körkép a hazai szervezetekben a HR tevékenységre vonatkozó elvárásokról és annak megítéléséről I. rész
A Bokor, G Kováts, S Takács, A Toarniczky
Vezetéstudomány-Budapest Management Review 36 (1), 33-47, 2005
232005
The role of acroblast formation during Drosophila spermatogenesis
K Fári, S Takács, D Ungár, R Sinka
Biology Open 5 (8), 1102-1110, 2016
212016
Variable rate precision irrigation technology for deficit irrigation of processing tomato
S Takács, T Bíró, L Helyes, Z Pék
Irrigation and drainage 68 (2), 234-244, 2019
182019
Még egyszer a motivációról, avagy" Hogyan ösztönözzük alkalmazottainkat itt és most?"(Once again on the motivation or" how to motivate our employees here and now?")
S Takács, S Csillag, C Kiss, R Szilas
Vezetéstudomány-Budapest Management Review 43 (2), 2-17, 2012
17*2012
Protein interactions on telomeric retrotransposons in Drosophila
S Takács, H Biessmann, HM Reddy, JM Mason, T Török
International Journal of Biological Sciences 8 (7), 1055, 2012
112012
A comparative study between vis/NIR spectroradiometer and NIR spectroscopy for the non-destructive quality assay of different watermelon cultivars
A Ibrahim, HG Daood, M Égei, S Takács, L Helyes
Horticulturae 8 (6), 509, 2022
102022
Use of plant growth promoting rhizobacteria (PGPRs) in the mitigation of water deficiency of tomato plants (Solanum lycopersicum L.)
B Andryei, KZ Horváth, S AGYEMANG DUAH, S Takács, M Égei, ...
Journal of Central European Agriculture 22 (1), 167-177, 2021
102021
Making organizations more meaningful: Linking spirituality, leadership and flow theory in the workplace
N Gjorevska, S Takács
An Enterprise Odyssey. International Conference Proceedings, 113, 2016
102016
Knowledge and innovation as value drivers in professional services firms: An empirical research in central and Eastern Europe
G Pörzse, S Takács, J Fejes, Z Csedő, Z Sára
European Journal of Business and Management 4 (8), 124-132, 2012
102012
Gazda (g) ság és kultúra-a jövőorientált versenyképesség kulturális meghatározottsága (a GLOBE kutatás alapján)= Economy/Wealth and culture-Impact of cultural pattern on future …
G Bakacsi, A Gelei, H Primecz, S Takács, A Toarniczky
OTKA Kutatási Jelentések| OTKA Research Reports, 2008
92008
A szervezeti kultúra és a teljesítményértékelési gyakorlat kapcsolata I. rész
S Takács
Vezetéstudomány-Budapest Management Review 33 (11), 22-40, 2002
92002
Prediction of soluble solids and lycopene content of processing tomato cultivars by Vis-NIR spectroscopy
M Égei, S Takács, G Palotás, G Palotás, P Szuvandzsiev, HG Daood, ...
Frontiers in Nutrition 9, 845317, 2022
72022
A rendszer jelenleg nem tudja elvégezni a műveletet. Próbálkozzon újra később.
Cikkek 1–20