Effect of anthocyanin-rich extract of sour cherry for hyperglycemia-induced inflammatory response and impaired endothelium-dependent vasodilation A Markovics, A Biró, A Kun-Nemes, MÉ Fazekas, AA Rácz, M Paholcsek, ... Nutrients 12 (11), 3373, 2020 | 21 | 2020 |
A meggy mint funkcionális élelmiszer J Homoki, A Kun-Nemes, J Gálné Remenyik | 2 | 2014 |
Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice A Nemes, JR Homoki, R Kiss, L Stündl, J Remenyik Acta Agraria Debreceniensis, 335-341, 2018 | 1 | 2018 |
The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis. É Bódi, J Remenyik, A Nemes, J Homoki, F Peles, I Fekete, B Kovács | | 2013 |
Új mérési eljárások fejlesztése a növényi antioxidáns státusz meghatározására A Kun-Nemes, É Stefanovits-Bányai, J Gálné Remenyik | | |
Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk É Bódi, J Gálné Remenyik, A Kun-Nemes, J Homoki, F Peles, I Fekete, ... | | |
A meggymag mint ipari gamma-tokoferol forrás A Biró, A Kun-Nemes, J Gálné Remenyik | | |
THE ANTIOXIDANT COMPOUNDS IN SOUR CHERRY, AND THE ROLE OF ANTIOXIDANTS IN THE PREVENTION OF INFLAMMABLE PROCESSES IN THE BODY A Kun-Nemes, JGD Remenyik | | |
A meggy antioxidáns hatású komponensei és az antocianinok szerepe a szervezet gyulladásos folyamatainak prevenciójában A Kun-Nemes | | |
A meggy jelentősége a vaspótlásban A Kun-Nemes, E Baranyai, J Gálné Remenyik | | |