Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 2438 | 1275 |
h-index | 20 | 17 |
i10-index | 24 | 22 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése10 cikk
5 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Jon ClardyProfessor of Biological Chemistry, Harvard Medical SchoolE-mail megerősítve itt: hms.harvard.edu
- Cameron CurrieProfessor of Microbiology, University of Wisconsin-MadisonE-mail megerősítve itt: bact.wisc.edu
- Ethan Van ArnamAsst. Prof. of Chemistry, Keck Science Department: Claremont McKenna, Pitzer, and Scripps CollegesE-mail megerősítve itt: kecksci.claremont.edu
- Paul RossUniversity College CorkE-mail megerősítve itt: ucc.ie
- Colin HillProfessor of Microbial Food Safety, University College CorkE-mail megerősítve itt: ucc.ie
- Sabesan YoganathanAssociate Professor, Pharmaceutical Sciences, St. John's UniversityE-mail megerősítve itt: stjohns.edu
- Paula M. O'ConnorTeagasc Food Research Centre, MooreparkE-mail megerősítve itt: teagasc.ie
- Kim LewisUniversity Distinguished Professor, Northeastern UniversityE-mail megerősítve itt: neu.edu
- Adrian A. Pinto-TomasUniversity of COSTA RICA, Center for Research in Microscopic Structures and Biochemistry DepartmentE-mail megerősítve itt: ucr.ac.cr
- Maude GiroudPost-doctoral Scholar, UCLAE-mail megerősítve itt: chem.ucla.edu
- Randy WoroboCornell UniversityE-mail megerősítve itt: cornell.edu
- Steven L CobbProfessor of Chemical-Biology, Director of the BSI, Durham UniversityE-mail megerősítve itt: durham.ac.uk