Követés
László Szőllősi, PhD
László Szőllősi, PhD
E-mail megerősítve itt: econ.unideb.hu
Cím
Hivatkozott rá
Hivatkozott rá
Év
Sustainability and quality aspects of different table egg production systems: a literature review
S Molnár, L Szőllősi
Sustainability 12 (19), 7884, 2020
412020
An economic approach to broiler production. A case study from Hungary
L Szőllősi, I Szűcs
Roczniki (Annals) 2014 (3), 2014
272014
Effects of modern technology on broiler chicken performance and economic indicators–a Hungarian case study
L Szőllősi, E Béres, I Szűcs
Italian Journal of Animal Science 20 (1), 188-194, 2021
252021
Economic issues of broiler production length
L Szőllősi, I Szűcs, A Nábrádi
Економика пољопривреде 61 (3), 633-646, 2014
252014
A baromfi ágazat versenyképességének helyreállítása
A Nabradi, L Szollosi
GAZDÁLKODÁS: Scientific Journal on Agricultural Economics 52 (5), 418-431, 2008
252008
Key aspects of investment analysis
A Nábrádi, L Szôllôsi
APSTRACT: Applied Studies in Agribusiness and Commerce 1 (1), 53-56, 2007
212007
Attitudes of Debrecen University students towards healthy life based on their dietary habits
L Karnai, L Szőllősi, AB Gáthy, I Szűcs
International Journal for Quality Research 15 (1), 125, 2021
152021
A vágócsirke termékpálya 2007. évi költség és jövedelem viszonyai
L Szőllősi
Baromfi ágazat 8 (4), 4, 2008
142008
A vágócsirke vertikum modellezése és gazdasági elemzése egy, az Észak-alföldi régióban működő integráció alapján
L Szőllősi
132008
Economic issues of Hungarian table egg production in different housing systems, farm sizes and production levels
L Szőllősi, I Szűcs, L Huzsvai, S Molnár
Journal of Central European Agriculture 20 (3), 995-1008, 2019
112019
The operation of the Hungarian broiler product chain
L Szôllôsi
APSTRACT: Applied Studies in Agribusiness and Commerce 5, 47-50, 2009
92009
A tojás mint alapvető és funkcionális élelmiszer táplálkozás-élettani jelentősége
L Szőllősi, S Molnár, G Molnár, P Horn, Z Sütő
Táplálkozásmarketing 4 (1-2), 7-22, 2017
82017
Molnár Sz.–Ladányi K.(2014): A helyi kézműves termék-előállítás és–forgalmazás során felmerülő együttműködés lehetőségei egyes kiemelt turisztikai vonzerővel rendelkező erdélyi …
L Szőllősi, I Szűcs
Journal of Central European Green Innovation 2 (3), 111-134, 0
7
Az üzleti tervezés alapjai
L Szőllősi, I Szűcs
Debreceni Egyetem, 2015
62015
A helyi kézműves termék-előállítás és-forgalmazás során felmerülő együttműködés lehetőségei egyes kiemelt turisztikai vonzerővel rendelkező erdélyi településeken
L Szőllősi, I Szűcs, S Molnár, K Ladányi
Journal of Central European Green Innovation 2 (3), 111-134, 2014
62014
A beruházások ökonómiai megítélése In: Nábrádi A, Pupos T, Takácsné Gy K (szerk.) Üzemtan I.. 193 p
I Szűcs, L Szőllősi
Budapest: Szaktudás Kiadó Ház, 46-59, 2008
62008
Current state and future prospects of the egg sector–an International outlook
L Szőllősi
Agriculturae Conspectus Scientificus 86 (2), 95-105, 2021
52021
Nutritional significance of eggs as a basic and functional food
L Szőllősi, S Molnár, G Molnár, P Horn, Z Sütő
The Hungarian Journal of Nutrition Marketing 4 (1-2), 7-22, 2017
52017
Fogyasztási és vásárlási szokások Magyarországon (Consumption and purchase habits in Hungary)
M Szilvia, L Szőllősi
Baromfiágazat 15 (3), 60-68, 2015
52015
A hatékonyság szerepe a magyar étkezési tojástermelés jövedelmezőségében
L Szőllősi
GAZDÁLKODÁS: Scientific Journal on Agricultural Economics 58 (5), 427-441, 2014
52014
A rendszer jelenleg nem tudja elvégezni a műveletet. Próbálkozzon újra később.
Cikkek 1–20