Követés
Nikolett Czipa
Nikolett Czipa
University of Debrecen, Institute of Food Science
E-mail megerősítve itt: agr.unideb.hu
Cím
Hivatkozott rá
Hivatkozott rá
Év
Determination of essential and toxic elements in Hungarian honeys
N Czipa, D Andrási, B Kovács
Food Chemistry 175, 536-542, 2015
1182015
Composition of acacia honeys following processing, storage and adulteration
N Czipa, CJC Phillips, B Kovács
Journal of food science and technology 56, 1245-1255, 2019
542019
Proline content of different honey types
N Czipa, M Borbély, Z Győri
Acta Alimentaria 41 (1), 26-32, 2012
512012
Különböző eredetű mézek összehasonlító vizsgálata és a gyártmánykialakítás hatása a minőségre
N Czipa
202010
Determination of micro and trace elements of commercial beers
L Alexa, A Kántor, B Kovács, N Czipa
172018
Macro-element ratios provide improved identification of the botanical origin of mono-floral honeys
N Czipa, L Alexa, CJC Phillips, B Kovács
European Food Research and Technology 244, 1439-1445, 2018
152018
Examination of honeys and flowers as soil element indicators
N Czipa, G Diósi, C Phillips, B Kovács
Environmental Monitoring and Assessment 189, 1-12, 2017
112017
Electrical conductivity of Hungarian honeys
N Czipa, B Kovács
Journal Food Physics 27, 13-20, 2014
92014
A méz minősítéséhez és nyomonkövethetőségéhez szükséges vizsgálatok
N Czipa, M Borbélyné Varga, Z Győri
82008
Impacts of the use of gluten-free cereals and spices on the quality parameters of beer
OL Orhotohwo, N Czipa, B Kovács, L Alexa
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 11 (1), e3838-e3838, 2021
52021
Comparative study of acacia and rape honey.
A Chis, E Szabó, M Borbély, N Czipa, C Purcahacek˜ rea
52012
Determination of free amino acids in honey by gas chromatography
E Szeles, M Luca, N Czipa, J Prokisch
Cereal Research Communications 36, 1903-1906, 2008
52008
Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire/Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of …
A Kántor, LÁ Fischinger, L Alexa, E Papp-Topa, B Kovács, N Czipa
Élelmiszervizsgálati közlemények 65 (4), 2704-2714, 2019
42019
Determination of trace, micro and macro elemental concentration of Eritrean honeys
N Czipa, B Kovács, L Alexa, M Gebreyesus
Biological Trace Element Research, 1-9, 2023
22023
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése
A Varga-Kántor, L Alexa, E Topa, B Kovács, N Czipa
Élelmiszervizsgálati közlemények 67 (4), 3665-3671, 2021
22021
Determination of nutritional parameters of commercial and homemade jams
A Kántor, L Alexa, B Kovács, N Czipa
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 2021, 407-411, 2021
22021
Determining the antioxidant compounds of beer
L Alexa, A Kántor, B Kovács, N Czipa
Acta Agraria Debreceniensis, 5-10, 2018
22018
Comparative study of special honey products and herbhoneys
A Novák, L Alexa, B Kovács, N Czipa
Acta Agraria Debreceniensis, 117-120, 2018
22018
Méz és gyógynövény-kivonatos méhtermékek minőségi paramétereinek összehasonlító vizsgálata
A Novák, B Kovács, N Czipa
22017
Trace Element Content of Hungarian Acacia Honeys
N Czipa, Z Burján, D Andrási, B Kovács
European Chemical Bulletin 1 (11), 446-448, 2012
22012
A rendszer jelenleg nem tudja elvégezni a műveletet. Próbálkozzon újra később.
Cikkek 1–20