Large scale experiments on the investigation of the effect of high concentrations of aflatoxin B1 on the fermentation of different wines C Csutorás, ERK Center, ERK Center, ERK Center, ERK Center Journal of Agricultural Chemistry and Environment 3 (02), 41, 2014 | 3 | 2014 |
Integrated microcapillary system for microfluidic parasite analysis AJ Laki, GZ Nagy, K Iván, P Fürjes, O Jacsó, P Civera 2013 IEEE Biomedical Circuits and Systems Conference (BioCAS), 118-121, 2013 | 2 | 2013 |
Consumer survey on the consumption of pulses in Hungary. GZ Nagy, LS Sarkadi, E Szabo Journal of Food & Nutrition Research 60 (3), 2021 | | 2021 |
Hüvelyesek szerepe az egészséges táplálkozásban GZ Nagy, L Simonné Sarkadi Új Diéta 25 (5), 19, 2016 | | 2016 |
Magyar csicseriborsó fajták bioaktív komponenseinek vizsgálata GZ Nagy, L Simonné Sarkadi Táplálkozástudományi Kutatások PhD Konferencia 6, 37, 2016 | | 2016 |
Nutritional composition of Hungarian chickpea varieties LSS Gábor Zsolt Nagy Young Researchers’ International Conference on Chemistry and Chemical …, 2016 | | 2016 |
Csabai Kolbászfesztivál turisztikai hatásainak bemutatása GZ Nagy Eszterházy Károly Főiskola, 2015 | | 2015 |
Flow-through functionalized PDMS microfluidic device for sandwich ELISA GZ Nagy, K Iván Proceedings of the interdisciplinary doctoral school 8, 51, 2013 | | 2013 |
Lisztérzékenyek által fogyasztható élelmiszerek gluténszennyezettségének vizsgálata és gluténtartalom mérési módszerek összehasonlítása GZ Nagy Semmelweis Egyetem, 2012 | | 2012 |
Lisztérzékenyek diétájába illeszthető élelmiszerek, valamint zabkészítmények gluténszennyezettségének vizsgálat Z Varga, GZ Nagy, K Takács Magyar Táplálkozástudományi Társaság 36. Vándorgyűlése, 58, 2011 | | 2011 |
A SZAMÓCA, MINT GYÓGYNÖVÉNY NG Zsolt, P Éva | | 2010 |
NUTRITIONAL COMPOSITION OF HUNGARIAN CHICKPEA VARIETIES GZ Nagy, LS Sarkadi | | |