Folgen
Gábor Zsolt Nagy
Gábor Zsolt Nagy
Szent István University - Faculty of Food Science
Bestätigte E-Mail-Adresse bei ngzs.hu - Startseite
Titel
Zitiert von
Zitiert von
Jahr
Large scale experiments on the investigation of the effect of high concentrations of aflatoxin B1 on the fermentation of different wines
C Csutorás, ERK Center, ERK Center, ERK Center, ERK Center
Journal of Agricultural Chemistry and Environment 3 (02), 41, 2014
32014
Integrated microcapillary system for microfluidic parasite analysis
AJ Laki, GZ Nagy, K Iván, P Fürjes, O Jacsó, P Civera
2013 IEEE Biomedical Circuits and Systems Conference (BioCAS), 118-121, 2013
22013
Consumer survey on the consumption of pulses in Hungary.
GZ Nagy, LS Sarkadi, E Szabo
Journal of Food & Nutrition Research 60 (3), 2021
2021
Hüvelyesek szerepe az egészséges táplálkozásban
GZ Nagy, L Simonné Sarkadi
Új Diéta 25 (5), 19, 2016
2016
Magyar csicseriborsó fajták bioaktív komponenseinek vizsgálata
GZ Nagy, L Simonné Sarkadi
Táplálkozástudományi Kutatások PhD Konferencia 6, 37, 2016
2016
Nutritional composition of Hungarian chickpea varieties
LSS Gábor Zsolt Nagy
Young Researchers’ International Conference on Chemistry and Chemical …, 2016
2016
Csabai Kolbászfesztivál turisztikai hatásainak bemutatása
GZ Nagy
Eszterházy Károly Főiskola, 2015
2015
Flow-through functionalized PDMS microfluidic device for sandwich  ELISA
GZ Nagy, K Iván
Proceedings of the interdisciplinary doctoral school 8, 51, 2013
2013
Lisztérzékenyek által fogyasztható élelmiszerek gluténszennyezettségének vizsgálata és gluténtartalom mérési módszerek összehasonlítása
GZ Nagy
Semmelweis Egyetem, 2012
2012
Lisztérzékenyek diétájába illeszthető élelmiszerek, valamint zabkészítmények gluténszennyezettségének vizsgálat
Z Varga, GZ Nagy, K Takács
Magyar Táplálkozástudományi Társaság 36. Vándorgyűlése, 58, 2011
2011
A SZAMÓCA, MINT GYÓGYNÖVÉNY
NG Zsolt, P Éva
2010
NUTRITIONAL COMPOSITION OF HUNGARIAN CHICKPEA VARIETIES
GZ Nagy, LS Sarkadi
Das System kann den Vorgang jetzt nicht ausführen. Versuchen Sie es später erneut.
Artikel 1–12