Követés
Papp-Bata Ágnes
Papp-Bata Ágnes
E-mail megerősítve itt: econ.unideb.hu
Cím
Hivatkozott rá
Hivatkozott rá
Év
Orally delivered sour cherry seed extract (SCSE) affects cardiovascular and hematological parameters in humans
Z Csiki, A Papp‐Bata, A Czompa, A Nagy, I Bak, I Lekli, A Javor, ...
Phytotherapy research 29 (3), 444-449, 2015
272015
Az egészségvédő élelmiszerekkel kapcsolatos fogyasztói magatartás. A hiteles tájékoztatás szerepe
Á Papp-Bata, Z Csiki, Z Szakály
Orvosi Hetilap 159 (30), 1221-1225, 2018
102018
The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food
Á Papp-Bata, Z Szakály
Acta Alimentaria 49 (3), 287-294, 2020
92020
Consumer behavior toward functional foods. The role of authentic information
Á Papp-Bata, Z Csiki, Z Szakály
Orvosi Hetilap 159 (30), 1221-1225, 2018
52018
A probiotikumok múltja, jelene és jövője
Á Papp-Bata, Z Szakály
22021
Fogyasztói attitűdök a probiotikus joghurtok piacán-Netnográfiai kutatás
Á Papp-Bata, Z Szakály
12021
Meggymag kivonat–egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?
Á Papp-Bata, Z Csiki, Á Tósaki, Z Szakály
Táplálkozásmarketing 2 (1), 31-34, 2015
2015
Bacterial overgrowth can be detected by breath hydrogen measurement before clinical manifestations in suckling lambs
A Jávor, A Nagy, Á Papp-Bata, N Vass, J Oláh, Z Csiki
Acta Veterinaria Brno 84 (3), 243-247, 2015
2015
A funkcionális élelmiszerek egészségügyi és gazdasági jelentősége
PB Ágnes, C Zoltán, S Zoltán
A pozitív attitűd és a hiteles információ jelentősége a funkcionális élelmiszerek fogyasztásában
PB ÁGNES, S ZOLTÁN
EGÉSZSÉGPIACI KUTATÁSOK, 66, 0
Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában–ösztönző és gátló tényezők
K ENIKŐ, BB NIKOLETT, PB ÁGNES, K MARIETTA
EGÉSZSÉGPIACI KUTATÁSOK, 45, 0
A rendszer jelenleg nem tudja elvégezni a műveletet. Próbálkozzon újra később.
Cikkek 1–11