Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 21575 | 6181 |
h-index | 71 | 36 |
i10-index | 277 | 136 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése28 cikk
1 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- jei-Fu shawDepartment of Biological Sciences and TechnologyE-mail megerősítve itt: isu.edu.tw
- Lai Oi MingProfessor of Fats and Oil Technology, Universiti Putra MalaysiaE-mail megerősítve itt: upm.edu.my
- Jun JinJiangnan UniversityE-mail megerősítve itt: uga.edu
- Silvana MartiniProfessor, Utah State UniversityE-mail megerősítve itt: usu.edu
- Siyu ZhangPostdoc, University of GeorgiaE-mail megerősítve itt: uga.edu
- Nese SahinIstanbul Technical UniversityE-mail megerősítve itt: itu.edu.tr
- Enyam Alamu-Lumor, Ph.D. (Stephen...Mars WrigleyE-mail megerősítve itt: effem.com
- anita srivastavaKemin Food TechnologiesE-mail megerősítve itt: kemin.com
- Eduardo Pastrana-BonillaProfesor Titular, Universidad SurcolombianaE-mail megerősítve itt: usco.edu.co
- Sarah WillettUniversity of GeorgiaE-mail megerősítve itt: uga.edu
- Artemis KaraaliIstanbul Technical University(retired)E-mail megerősítve itt: itu.edu.tr
- Robert PhillipsProfessor of Chemistry and of Biochemistry and Molecular BiologyE-mail megerősítve itt: uga.edu
- Jamal SabirCenter of Excellence in Bionanoscience Research, King Abdulaziz UniversityE-mail megerősítve itt: kau.edu.sa
- Joseph HyattUniversity of GeorgiaE-mail megerősítve itt: uga.edu
- Robert ChapkinDistinguished Professor of Nutrition, Texas A&M UniversityE-mail megerősítve itt: tamu.edu
- Shi HaimingAssociate Professor of Shanghai Jiao Tong UniversityE-mail megerősítve itt: sjtu.edu.cn
- Xiong YLProfessor of Food Science, University of KentuckyE-mail megerősítve itt: uky.edu
- Eric A. DeckerUniversity of MassachusettsE-mail megerősítve itt: foodsci.umass.edu
- Jeta KadamneUtah state UniversityE-mail megerősítve itt: aggiemail.usu.edu
- Adiguna BahariOlam Food IngredientsE-mail megerősítve itt: ofi.com
Követés