Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 3149 | 1666 |
h-index | 27 | 21 |
i10-index | 42 | 36 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése11 cikk
5 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- francesco geobaldoPolitecnico di TorinoE-mail megerősítve itt: polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoE-mail megerősítve itt: polito.it
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenE-mail megerősítve itt: plen.ku.dk
- Francesco CapozziAlma Mater Studiorum University of BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Alessandro GiraudoPolitecnico di TorinoE-mail megerősítve itt: polito.it
- Marina COCCHIDipartimento di Scienze Chimiche e GeologicheE-mail megerősítve itt: unimore.it
- Flaminia Cesare MarincolaDepartiment of Chemical and Geological Sciences, University of CagliariE-mail megerősítve itt: unica.it
- Evrim AcarSimula Research LabE-mail megerősítve itt: simula.no
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaE-mail megerősítve itt: unibo.it
- Violetta AruUniversity of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryE-mail megerősítve itt: ehu.eus
- Alessandro UlriciProfessor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaE-mail megerősítve itt: unimore.it
- Leonardo TenoriUniversity of Florence, CERM, CIRMMP, FiorGen FoundationE-mail megerősítve itt: cerm.unifi.it
- Luisa Manninaprofessore di chimica degli alimentiE-mail megerősítve itt: uniroma1.it
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaE-mail megerősítve itt: unimib.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityE-mail megerősítve itt: unibo.it