Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 25156 | 14523 |
h-index | 80 | 50 |
i10-index | 214 | 155 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése58 cikk
10 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Peter WildeQuadram Institute BioscienceE-mail megerősítve itt: quadram.ac.uk
- Adam MacierzankaGdansk University of TechnologyE-mail megerősítve itt: pg.gda.pl
- Ana-Isabel Mulet-CaberoFil-IdfE-mail megerősítve itt: fil-idf.org
- Andre BrodkorbTeagascE-mail megerősítve itt: teagasc.ie
- Frédéric CarrièreCNRS, Aix Marseille UniversitéE-mail megerősítve itt: imm.cnrs.fr
- Harry WichersWageningen University and Research CentreE-mail megerősítve itt: wur.nl
- Uri LesmesAssociate Professor, TechnionE-mail megerősítve itt: tx.technion.ac.il
- Myriam GrundyINRAEE-mail megerősítve itt: inrae.fr
- Steven Le FeunteunINRAEE-mail megerősítve itt: inrae.fr
- Peter R. EllisBiopolymers Group, King's College LondonE-mail megerősítve itt: kcl.ac.uk
- Peter ButterworthSenior Reserach Fellow, Diabetes & Nutritional Sciences Division, King's College London UKE-mail megerősítve itt: kcl.ac.uk
- Martina LilleSenior scientist, VTT Technical Research Centre of FinlandE-mail megerősítve itt: vtt.fi
- Reto PortmannAgroscopeE-mail megerősítve itt: agroscope.admin.ch
- Jonathan HourihaneRoyal College of Surgeons in IrelandE-mail megerősítve itt: rcsi.ie
- Riccardo AseroPrivateE-mail megerősítve itt: clinicasancarlo.it
- Julia Maldonado-ValderramaUniversity of GranadaE-mail megerősítve itt: ugr.es
- Richard IpsenProfessor emeritus in Food Structure Engineering, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: food.ku.dk
- Stephen E. HardingUniversity of Nottingham & University of OsloE-mail megerősítve itt: nottingham.ac.uk
- marc antoninraE-mail megerősítve itt: nantes.inra.fr
- Hendrickx MarcKU LeuvenE-mail megerősítve itt: biw.kuleuven.be