Saját profil készítése
Hivatkozott rá
Összes | 2019 óta | |
---|---|---|
Hivatkozások | 5421 | 2038 |
h-index | 35 | 21 |
i10-index | 96 | 47 |
Nyilvános hozzáférés
Összes megtekintése2 cikk
0 cikk
elérhető
nem érhető el
Finanszírozási megbízások alapján
Társszerzők
- Lee-Anne ManningThe Institute for Plant and Food ResearchE-mail megerősítve itt: plantandfood.co.nz
- Carl Rikard UneliusProfessor of Organic Chemistry, Linnaeus University, Kalmar , SwedenE-mail megerősítve itt: lnu.se
- John A. ByersChemical-Ecology.NetE-mail megerősítve itt: chemical-ecology.net
- Peter WitzgallSLUE-mail megerősítve itt: slu.se
- Robert L. BrownManaaki Whenua - Landcare ResearchE-mail megerősítve itt: LandcareResearch.co.nz
- Andreas JürgensTechnische Universität Darmstadt, Plant Chemical Ecology, GermanyE-mail megerősítve itt: bio.tu-darmstadt.de
- Peter Loscientist, NZ Institute for Plant & Food Research LtdE-mail megerősítve itt: plantandfood.co.nz
- Graeme ClarePlant and Food ResearchE-mail megerősítve itt: plantandfood.co.nz
- Júlia Katalin JósvaiPlant Protection Institute, HUN-REN CARE-mail megerősítve itt: atk.hu
- Suk Ling WeeAssociate Professor - Faculty of Science and Technology, Universiti Kebangsaan MalaysiaE-mail megerősítve itt: ukm.edu.my
- Amber SciligoDirector of Science Programs, The Organic CenterE-mail megerősítve itt: organic-center.org
- Jacqueline R. BeggsSchool of Biological Sciences, University of AucklandE-mail megerősítve itt: auckland.ac.nz
- Greg SimmonsUSDA-APHIS-PPQ-S&TE-mail megerősítve itt: usda.gov
- Warwick AllenManaaki Whenua - Landcare ResearchE-mail megerősítve itt: landcareresearch.co.nz
- anna-karin borg-karlsonE-mail megerősítve itt: kth.se
- cesar gemenoProfesorE-mail megerősítve itt: pvcf.udl.cat
- Tetsu Ando東京農工大学 名誉教授E-mail megerősítve itt: cc.tuat.ac.jp
- Niels SkalsExternal lecturer, University of CopenhagenE-mail megerősítve itt: orbicon.dk
- Jocelyn MillarDepts. of Entomology and Chemistry, University of California, RiversideE-mail megerősítve itt: ucr.edu
- Max SucklingRetired Plant & Food Research, School of Biological Sciences University of Auckland