A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet A Fehér, M Gazdecki, M Véha, M Szakály, Z Szakály Sustainability 12 (10), 4136, 2020 | 274 | 2020 |
Az élelmiszer-vásárlói magatartás vizsgálata online környezetben – Szakirodalmi áttekintés E Piros, A Fehér Táplálkozásmarketing 7 (1), 67-78, 2020 | 12 | 2020 |
Consumer Acceptance of Personalized Nutrition Z Szakály, A Fehér, M Kiss Trends in Personalized Nutrition, 225-260, 2019 | 12 | 2019 |
Az élelmiszer-fogyasztói magatartás vizsgálata online környezetben: létezik-e hazánkban digitális élelmiszerfogyasztó? A Fehér, S Mihály, S Zoltán Táplálkozásmarketing 1 (1-2), 29-38, 2014 | 12 | 2014 |
The Relationship between Online and Offline Information-Seeking Behaviors for Healthy Nutrition A Fehér, M Véha, HM Boros, B Kovács, E Kontor, Z Szakály International Journal of Environmental Research and Public Health 18 (19 …, 2021 | 8 | 2021 |
Az egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás netnográfiai vizsgálata a digitális korban A Fehér, ND Farkas, HM Boros, M Véha, Z Szakály Táplálkozásmarketing 7 (1), 19-38, 2020 | 7 | 2020 |
Az energiaitalok fogyasztói és szakértői megítélésének kvalitatív elemzése A Berencsi, A Fehér Táplálkozásmarketing 7 (2), 51-63, 2020 | 6 | 2020 |
MPAM-R modellekkel kapcsolatos kutatások rendszerezése - Szakirodalmi áttekintés A Fehér, É Bácsné Bába, A Müller, Z Szakály Egészségpiaci kutatások, 173-183, 2019 | 6 | 2019 |
Fizikai aktivitás motivációival kapcsolatos modellek rendszerezése II. - Szakirodalmi áttekintés A Fehér, É Bácsné Bába, A Müller, Z Szakály Egészségpiaci kutatások, 164-172, 2019 | 6 | 2019 |
Fogyasztói attitűdök és preferenciák elemzése baromfitermékekkel kapcsolatban Z Szakály, H Jasák, Z Polereczki, M Soós, M Kiss, A Fehér Kutatási jelentés: Információ és tudástechnológia, internet, konvergencia és …, 2015 | 6* | 2015 |
Fogyasztói preferenciák és attitűdök hagyományos és tájjellegű élelmiszerekkel kapcsolatban H Jasák, A Fehér, Z Szakály MOK XX. Konferencia, 372-381, 2014 | 6 | 2014 |
A digitális élelmiszer-fogyasztó jellemzői A Fehér Közép-Európai Közlemények 11 (3), 93-104, 2018 | 5 | 2018 |
Húsipari marketing A Fehér, Z Szakály Élelmiszer-marketing, 440-447, 2017 | 5 | 2017 |
Az online marketing lehetőségei és megítélése a hazai élelmiszergazdaságban A Fehér Agrártudományi Közlemények - Acta Agraria Debreceniensis 58, 77-84, 2014 | 5 | 2014 |
Tamási leghátrányosabb helyzetű kistérség jelene és kitörési lehetőségei E Molnár, A Fehér Acta Scientiarum Socialium 16 (38), 239-254, 2013 | 5 | 2013 |
Online élelmiszer-vásárlói és -fogyasztói magatartás A Fehér Élelmiszer-marketing, 108-120, 2017 | 4 | 2017 |
A hazai lakosság internettel kapcsolatos attitűdjei a TAM modell alapján A Fehér, Z Szakály Az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért XXI. országos …, 2015 | 4 | 2015 |
A növényi alapú étrendet hátráltató tényezők rendszerezése - Szakirodalmi áttekintés M Véha, Z Szakály, A Fehér Egészségpiaci kutatások, 105-112, 2019 | 3* | 2019 |
A hazai tejszektor online marketing lehetőségei A Fehér, S Zoltán Tejgazdaság 75 (1), 55-65, 2018 | 3 | 2018 |
Sportmarketing Z Szakály, A Fehér Debrecen, Magyarország: Campus Kiadó; ISBN: 9789639822269, 2015 | 3 | 2015 |