A fenntartható fejlődés értékei és az egészségtudatos életstílus elemzése középiskolás diákok körében VÁ Kiss, S Kovács, Z Szakály Táplálkozásmarketing 3 (2), 41-62, 2016 | 15 | 2016 |
Az egészség, a környezet és az étkezés kapcsolata–Szakirodalmi áttekintés VÁ Kiss, M Dombi, Z Szakály Táplálkozásmarketing 6 (1), 3-24, 2019 | 8 | 2019 |
Examination of Lifestyle of Health and Sustainability market groups with particular focus on Hungary VA Kiss, M Kiss, P Popovics, Z Szakaly Relationships, 76, 2018 | 6 | 2018 |
A környezettudatosság megjelenése a középiskolások körében VÁ Kiss, O Tóth Journal of Central European Green Innovation 4 (1), 41-52, 2016 | 6 | 2016 |
Material Hide‐and‐Seek: Looking for the Resource Savings Due to International Trade of Food Products M Dombi, Z Szakály, VÁ Kiss, Z Cao, G Liu Earth's Future 9 (7), e2020EF001861, 2021 | 4 | 2021 |
A személyes értékek, az idegen ízek és az újdonságkeresés közötti kapcsolat a hazai étkezési kultúrában P Popovics, M Soós, Z Szakály, VÁ Kiss Marketing & Menedzsment 54 (Különszám 2), 19-27, 2020 | 3 | 2020 |
Tudatos vásárlók a használt termékek piacán: CONSCIOUS CONSUMERS ON THE MARKET OF SECOND-HAND PRODUCTS VÁ Kiss, N Balsa-Budai Közép-Európai Közlemények 12 (2.), 197-214, 2019 | 3 | 2019 |
A szülői egészségtudatosság és az étkezési preferenciáik vizsgálata a gyermekkori elhízás tükrében AJ Holczer, VÁ Kiss Táplálkozásmarketing 6 (2), 27-38, 2019 | 2 | 2019 |
Az egészségtudatos életmód tényezőinek vizsgálata az amatőr férfisportolók körében A Markos, VÁ Kiss Táplálkozásmarketing 6 (2), 61-70, 2019 | 2 | 2019 |
A középiskolások életstílus klaszterei - különös tekintettel a rizikómagatartásra KV Ágnes KÖZTES EURÓPA: TÁRSADALOMTUDOMÁNYI FOLYÓIRAT: A VIKEK KÖZLEMÉNYEI 9 (1-2 …, 2017 | 2* | 2017 |
Kiss Virág Ágnes és Kozma Tamás (szerk.): Oktatás és fenntarthatóság, Budapest, MNOE, 2016 F Anikó, J Erika | 2 | |
A helyi termékekkel kapcsolatos fogyasztói elvárások összehasonlító vizsgálata DT Nagy-Pető, Z Szakály, VÁ Kiss Marketing & Menedzsment 57 (1), 49-57, 2023 | 1 | 2023 |
Fogyasztói asszociációk és vásárlási szokások a rövid ellátási láncok kapcsán D T Nagy-Pető, Z Szakály, VÁ Kiss Gazdalkodas 67 (4), 315-324, 2023 | 1 | 2023 |
A sharing economy fogalma és a vele kapcsolatos attitűdök vizsgálata Magyarországon VÁ Kiss, TC Riskó, Z Nábrádi TAYLOR 11 (3), 25-33, 2019 | 1 | 2019 |
A környezetvédelemmel kapcsolatos hozzáállás középiskolás diákok különböző szegmensei mentén VÁ Kiss Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok 12 (3), 277-283, 2017 | 1 | 2017 |
Consumer segmentation based on commitment to local products in Hungary. DT NAGY-PETŐ, B KOVÁCS, M KISS, Z SZAKÁLY, VÁ KISS Studies in Agricultural Economics 125 (3), 2023 | | 2023 |
Az ETNOCENTRIKUS MAGATARTÁS VIZSGÁLATA A CETSCALE MODELL ALKALMAZÁSÁVAL DT Nagy-Pető, Z Szakály, VÁ Kiss Economica 13 (3-4), 2022 | | 2022 |
TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSOK VIZSGÁLATA AZ EGYETEMISTÁK KÖRÉBEN KF Vámosi, VÁ Kiss Gazdálkodástudományi Közlemények 9 (2), 87-94, 2021 | | 2021 |
AZ E-KERESKEDELEM HELYZETE ÉS TRENDJEI D Varga, VÁ Kiss Gazdálkodástudományi Közlemények 9 (2), 77-85, 2021 | | 2021 |
Fiatal versenysportolók étkezési szokásainak vizsgálata B Foltin, VÁ Kiss Táplálkozásmarketing 7 (1), 79-88, 2020 | | 2020 |