Follow
Andrea Dr. Kun-Nemes
Andrea Dr. Kun-Nemes
Verified email at agr.unideb.hu
Title
Cited by
Cited by
Year
Effect of anthocyanin-rich extract of sour cherry for hyperglycemia-induced inflammatory response and impaired endothelium-dependent vasodilation
A Markovics, A Biró, A Kun-Nemes, MÉ Fazekas, AA Rácz, M Paholcsek, ...
Nutrients 12 (11), 3373, 2020
212020
A meggy mint funkcionális élelmiszer
J Homoki, A Kun-Nemes, J Gálné Remenyik
22014
Effect of anthocyanin-rich Hungarian tart cherry extract on blood antioxidant status in C57BL/6J mice
A Nemes, JR Homoki, R Kiss, L Stündl, J Remenyik
Acta Agraria Debreceniensis, 335-341, 2018
12018
The determination of antioxidant activity of selenium-enriched wheat and pea sprouts, as well as their microbiological analysis.
É Bódi, J Remenyik, A Nemes, J Homoki, F Peles, I Fekete, B Kovács
2013
Új mérési eljárások fejlesztése a növényi antioxidáns státusz meghatározására
A Kun-Nemes, É Stefanovits-Bányai, J Gálné Remenyik
Szelénnel dúsított étkezési csírák antioxidáns aktivitásának meghatározása, valamint mikrobiológiai vizsgálatuk
É Bódi, J Gálné Remenyik, A Kun-Nemes, J Homoki, F Peles, I Fekete, ...
A meggymag mint ipari gamma-tokoferol forrás
A Biró, A Kun-Nemes, J Gálné Remenyik
THE ANTIOXIDANT COMPOUNDS IN SOUR CHERRY, AND THE ROLE OF ANTIOXIDANTS IN THE PREVENTION OF INFLAMMABLE PROCESSES IN THE BODY
A Kun-Nemes, JGD Remenyik
A meggy antioxidáns hatású komponensei és az antocianinok szerepe a szervezet gyulladásos folyamatainak prevenciójában
A Kun-Nemes
A meggy jelentősége a vaspótlásban
A Kun-Nemes, E Baranyai, J Gálné Remenyik
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–10